Finn boligprodukter hos Georg Jensen Damask

Finn boligprodukter hos Georg Jensen Damask

Dersom man er på utkikk etter boligprodukter i unik og høy kvalitet så er Georg Jensen Damask en god forretning å besøke. Den moderne designvirksomheten har et distinkt fokus på funksjonalitet, kvalitet og klassisk design som aldri går av moten. Operasjonene i virksomheten for den kreative rammen, blir fortsatt utviklet ved hovedkvarteret i Kolding. I

Dersom man er på utkikk etter boligprodukter i unik og høy kvalitet så er Georg Jensen Damask en god forretning å besøke. Den moderne designvirksomheten har et distinkt fokus på funksjonalitet, kvalitet og klassisk design som aldri går av moten. Operasjonene i virksomheten for den kreative rammen, blir fortsatt utviklet ved hovedkvarteret i Kolding. I form av et tett samarbeid med profesjonelle designere, så har Georg Jensen Damask skapt luksuriøse produkter for den selektive kunde. Her får du vite litt mer om virksomheten og deres ulike produktkategorier.

Temaer

Virksomhetens nettside byr på mange ulike temaer man kan velge imellom. Dette er alt fra adventsgaver og bryllupsgaver, til barne- og påskeprodukter. Her er det mye å velge imellom. Idet virksomheten satser sterkt på sin kundeytelse, så er hver medarbeider godt opptrent når det kommer til service. Av denne grunn så har nettsiden utviklet en egen side for medarbeidernes favorittprodukter. Dersom man trenger inspirasjon til sin neste gave eller sitt eget personlige kjøp så kan man klikke seg inn og få anbefalinger fra personalet. Andre menneskers råd er ofte et godt utgangspunkt når man skal innrede boligen på ny.

Produktkategorier

Når det kommer til det brede produktutvalget, så har designvirksomheten alt fra kjøkkenutstyr til soveromstekstiler. Alt kommer i gode kvalitetsmaterialer. Virksomheten satser på den mer eksklusive kunde, da prisene ofte er høyere hos den vanlige boligleverandør. På en annen side så sikrer det at kunden går hjem med et tilfredsstillende kjøp. Alle laken, i likhet med sengetøyet, er vevd i beste kvalitetsgarn. Spisebrikkene tar rot i tidløs dansk designtradisjon.

Virksomheten sørger hele tiden for å være bevisste på kundenes preferanser. Dette er en av grunnene til at de har blitt så vellykkede i moderne tid. Gjennom generasjoner så har de fremstilt produkter til hjemmet i alle mulige stiler. Dette kommer av de forskjellige designernes individuelle inspirasjon og stil.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel