GNP Energy er den uavhengige strømleverandøren

GNP Energy er den uavhengige strømleverandøren

Det er flere fordeler ved å være en uavhengig strømleverandør, men den største fordelen tilfaller kanskje kunden. Som en strømleverandør som ikke produserer egen strøm, gir dette mulighet for at selskapet kan selge strømmen til kunden til best mulig pris. GNP Energy er nettopp en uavhengig strømleverandør som hverken har statlige eller kommunale eierinteresser som

Det er flere fordeler ved å være en uavhengig strømleverandør, men den største fordelen tilfaller kanskje kunden. Som en strømleverandør som ikke produserer egen strøm, gir dette mulighet for at selskapet kan selge strømmen til kunden til best mulig pris. GNP Energy er nettopp en uavhengig strømleverandør som hverken har statlige eller kommunale eierinteresser som kan påvirke blant annet prisen på strømmen.

Er man interessert i å lese mer om GNP Energy, så besøk GNP Energy her.

Spar på strømmen i vinter

Strømanalytikerne antar at strømprisen vil være høy i vinter, blant annet på grunn av tørke i sommer. Derfor kan det være en god ide å sjekke ut om et bytte av strømleverandør kan gi noen besparelser. Ut over dette så er det også mange andre tiltak man kan gjør for å spare mer på strømregningen:

  • Senk temperaturen i huset:

Senker man temperaturen i huset med 1 grad, så kan man spare omkring 5% på strømregningen. Hold derfor innetemperaturen på mellom 19 og 22 grader.

  • Skru av kranen:

Det kan være lurt å ikke sløse med varmtvannet. Hvis man skrur av kranen i mens man pusser tenner eller barberer seg, så kan man faktisk spare opptil 10 liter i året. Dessuten kan det være smart å senke temperaturen på varmtvannstanken til 65 grader. Man skal dog være oppmerksom på at den ikke skal være lavere enn dette på grunn av fare for legionellabakterier.

  • Tørk klærne på stativ:

Tørketrommelen kan faktisk bruke ganske mye strøm på å tørke klær. Derfor kan det være smart å tørke klærne på et stativ istedenfor hvis det kan la seg gjøre.

Det finnes mange tips på internettet omkring strømbesparelser som er bra for både lommeboken og miljøet.

Hvis man er nysgjerrig på hvordan GNP Energy tilbyr løsninger til sine kunder kan man sjekke ut GNP Energy på YouTube.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel