Møbeltrendene i 2019

Møbeltrendene i 2019

Trender kommer og trender går. Sånn har det alltid vært og sånn vil det nok alltid være. De siste møbeltrendene for 2019 er intet unntak. Etter mange år med møbler og inventar i «shabby chic» så er det kanskje på tide med en liten utskiftning for en del av oss. Noen av oss trykker kanskje

Trender kommer og trender går. Sånn har det alltid vært og sånn vil det nok alltid være. De siste møbeltrendene for 2019 er intet unntak. Etter mange år med møbler og inventar i «shabby chic» så er det kanskje på tide med en liten utskiftning for en del av oss. Noen av oss trykker kanskje minimalistisk nordisk stil i svart, hvitt og grått til sitt bryst, og det ser ut til at den også holder koken i 2019. Likevel er det mange som hungrer etter en stil som er mer personlig, men samtidig eksklusiv.

I 2018 har vi sett en eksplosjon av fløyelstrekk, detaljer i gull, og natur materialer. Denne trenden kommer nok til å fortsette i 2019, hvis vi skal tro innredningskonsulentene.

Minimalisme med en tvist

Som sagt så har den minimalistiske stilen vært uhyre populær de siste årene, men for mange så blir denne kanskje litt kjedelig og upersonlig, spesielt hvis den er gjennomgående i hele huset.  Ønsker man et mer personlig preg på møblene, så kan man med fordel sjekke ut møblene til Nordal. De er et dansk familieeid møbelfirma som produserer minimalistiske møbler med en orientalsk tvist. Fargepaletten består blant annet av gull, svart, og mørkegrønn i materialer som tre, messing og glass. Dette kan kanskje høres litt for mye ut, men med det minimalistiske preget så er møblene både smakfulle og tidløse.

Dansk design er i vinden som aldri før og har virkelig tatt mange land over hele verden med storm. Det spiller ingen rolle om det er kjøkken, senger, eller bad, dansk design har virkelig satt sitt preg på mange norske hjem. Man kan kanskje si at dansk design er kjent for å være både smakfullt men også i høy kvalitet som holder i mange år. Kjøper man et dansk møbel eller innredning så vet man at man får noe som er helt spesielt.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel