På utkikk etter ny ovn?

På utkikk etter ny ovn?

Er du på jakt etter ny ovn, men vet ikke helt hvilken type ovn du skal eller burde gå for? Her er en kjapp innføring i de forskjellige type ovner. På markedet finnes det et bredt utvalg ovner og de er: innbyggingsovner, dampovner, miniovner, varmeskuffer, oppbevaringsskuffer og kombiovner. Alle tilfredsstiller ulike behov, men noen kommer

Er du på jakt etter ny ovn, men vet ikke helt hvilken type ovn du skal eller burde gå for? Her er en kjapp innføring i de forskjellige type ovner. På markedet finnes det et bredt utvalg ovner og de er: innbyggingsovner, dampovner, miniovner, varmeskuffer, oppbevaringsskuffer og kombiovner. Alle tilfredsstiller ulike behov, men noen kommer helt klart mer til nytte enn andre. Alle modeller kommer fra kjente merkevarer som Bosch og Whirlpool m.m. Whiteaway tilbyr alle disse ovnene til konkurransedyktige priser. Skulle du være sugen på en ny ovn kan du besøke hjemmesiden deres på https://www.whiteaway.no/hvitevarer/ovn/. Men først, la oss gå litt igjennom de forskjellige type ovner og hvilke behov de dekker.

Verdt å vite når du skal velge ovn

Det finnes som sagt ulike typer ovner på markedet. La oss se litt nærmere på dem. Først ut er innbyggingsovn. Denne type ovn er veldig praktisk ettersom den kan plasseres i den høyden du selv ønsker. I tillegg kommer disse ovnene med flere nyttige funksjoner og programmer som gjør matlagingen enklere. De fleste variantene kommer også med selvrens.

Dampovnen tilbyr mange av de samme funksjonen som en innbyggingsovn, men i all hovedsak ivaretas vitaminer og næringsstoffer som maten inneholder bedre. Den er også enklere å rense og blir mindre skitten.

Miniovner er på størrelse med mikrobølgeovner og passer godt inn hvis man har lite plass på kjøkkenet. I motsetning til andre ovner har den lavere utvalg av funksjoner men tilbyr kanskje akkurat det du har bruk for. Varmeskuff og oppbevaringsskuff kan sees på som et supplement til en ovn, og kan brukes til forvarming av servise eller langtidssteking av steik eller grønnsaker.

Kombiovner tilbyr fleksibilitet og er en kombinasjon av stekeovn og mikrobølgeovn eller ovn med dampfunksjon. Man får altså alle funksjonen til en vanlig steikeovn og litt til. Kombiovner er som regel litt mindre enn vanlige stekeovner.

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel