Velg mellom ulike vaskemaskinmodeller

Velg mellom ulike vaskemaskinmodeller

Vaskemaskiner er en viktig ressurs i din bolig. Nyvasket tøy er noe alle og enhver har bruk for hver eneste dag. Det får en til å føle seg vel, samtidig som det er godt for helsen. Som alle andre husholdningsmaskiner, så finnes det mange vaskemaskiner å velge imellom. Alle ønsker forskjellige typer. Her får du

Vaskemaskiner er en viktig ressurs i din bolig. Nyvasket tøy er noe alle og enhver har bruk for hver eneste dag. Det får en til å føle seg vel, samtidig som det er godt for helsen. Som alle andre husholdningsmaskiner, så finnes det mange vaskemaskiner å velge imellom. Alle ønsker forskjellige typer. Her får du litt informasjon om tre hovedmodeller som alle har varierende kapasitet. Muligens vil en av typene være godt egnet til dine behov og din husstand.

Frontmatet

I Norge er vi mest vant med den frontmatede modellen. Maskinens luke som man legger vasken inn i, sitter på forsiden. For den frontmatede vaskemaskinen så regnes kapasiteten i kilo. Det vil si hvor mange kilo vask du kan fylle den med. Det er midlertidig viktig å finne en variant med balanserende kapasitet. Det skal verken være for mye eller for lite.

 

Toppmatet

Man kan også gå for den toppmatede vaskemaskinen. Dette er en mindre modell enn den frontmatede modellen. Noen husstander har lite plass og trenger derfor en vaskemaskin som er smalere i bredden. Med den toppmatede vaskemaskinen kan man mate vasken i fra toppen. Med andre ord så skal man ha rom til å kunne åpne vaskemaskinen oppover. Modellen har samme kapasitet som en alminnelig vaskemaskin, til tross for dens mindre størrelse.

 

Vaske- og tørkmaskin

Til sist så kan man få en kombinert vaskemaskin med både vask og tørk inkludert. Dette er en praktisk løsning dersom man bor trangt og ikke har mye rom til å henge opp klesvasken. På en annen side så skal man være klar over at tørkemaskinen ikke har like stor kapasitet til å tørke. Som regel har modellen kapasitet til å vaske 9 kg, men kun kapasitet til å tørke 7 kg. Det bør være en viktig regel å huske på dersom man foretrekker denne vaskemaskinmodellen.

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel