Finn riktig overmadrass til sengen din

Finn riktig overmadrass til sengen din

En overmadrass gir ofte den ekstra komforten til sengen din. Generelt gir den en bedre hygiene og støtte til kroppen din. Det kan være avgjørende for om nattesøvnen din blir god eller ei. Midlertidig så handler det om å velge riktig overmadrass til sengen og bruke overmadrassen på riktig måte. En dårlig overmadrass kan nemlig

En overmadrass gir ofte den ekstra komforten til sengen din. Generelt gir den en bedre hygiene og støtte til kroppen din. Det kan være avgjørende for om nattesøvnen din blir god eller ei. Midlertidig så handler det om å velge riktig overmadrass til sengen og bruke overmadrassen på riktig måte. En dårlig overmadrass kan nemlig dra ned helhetsinntrykket på sengen din. Derfor er det viktig å teste ut seng og overmadrass sammen for å se om de fungerer godt sammen. Her får du 5 gode råd til hvordan du velge og bruke riktig overmadrass.

 

Test den ut først

Før du gjør et endelig kjøp så bør du prøveligge overmadrassen. Spør gjerne om hjelp der du er for å finne riktig løsning for deg. Husk at kombinasjonen mellom sengen og overmadrassen spiller en viktig rolle for å gi kroppen din den støtten du trenger. Sengeeksperten gir deg en rekke gode overmadrasser å velge mellom. Klikk her for å se utvalget.

 

Er du varm om natten?

Dersom du er varm om natten så er det lurt å ta dette til etterretning. Det finnes nemlig overmadrasser med temperaturregulerende trekk.

 

Fasthet

Jo tyngre man er, jo fastere seng skal man ha. Det finnes selvfølgelig unntak, idet noen mennesker generelt liker mykere senger. Det er likevel en fin tommelfingerregel å følge.

 

Husk sengen

Til tross for at en overmadrass er en god justering for en optimal komfort så skal man ikke glemme sengen. Sengen er helt avgjørende for at du skal være fornøyd med liggeposisjonen din. Overmadrassen er kun prikken over i-en slik at du kan si deg 100% fornøyd.

 

Forleng levetiden

Det kan være lurt å vaske trekket på overmadrassen regelmessig. Et godt tips er å vaske trekket på 60 °C for et optimalt resultat. Ellers kan man vende overmadrass rundt en gang iblant. Begge deler vil sørge for en forlenget levetid på selve sengen.

 

 

 

 

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel