Aktiviteter man kan finne på i Oslo

Aktiviteter man kan finne på i Oslo

Det finnes uten tvil mange aktiviteter i Oslo, men det kan ofte være vanskelig å komme på noe på egenhånd når man vil finne på noe spontant. Her gir vi deg derfor noen gode forslag til ting man kan finne på i hovedstaden og kanskje finner du også noen ting på listen du ikke visste

Det finnes uten tvil mange aktiviteter i Oslo, men det kan ofte være vanskelig å komme på noe på egenhånd når man vil finne på noe spontant. Her gir vi deg derfor noen gode forslag til ting man kan finne på i hovedstaden og kanskje finner du også noen ting på listen du ikke visste var et alternativ en gang.

 

Opplevelser for matentusiaster

Det kan umulig være noen som takker nei til et ordentlig gourmetmåltid og det finnes et hav av restauranter og matopplevelser å oppdage i byen. Ekebergrestauranten er en godt kjent restaurant i Oslo, som kan by på utsøkt mat godt kombinert med en utrolig utsikt over byen. Ønsker man en romantisk treretters kan en kveld på Ekebergrestauranten være verdt et besøk, og et ekstra godt tips er å forsøke å få plass ved vinduet og få med seg solnedgangen. Er man mindre sikker på hvor man vil spise kan det være morsomt å prøve seg på en matreise gjennom byen med Oslo Food Tours.

 

Utendørsaktiviteter for den aktive

Om man foretrekker opplevelser hvor man kan gjøre noe aktivt, finnes det også her en rekke ting å velge mellom. Dersom man ønsker en roligere aktivitet kan en kajakktur på Oslofjorden anbefales, mens de som ønsker noe mer fartsfylt kan prøve seg på rib-safari. Foretrekker man land fremfor vann kan man besøke en innendørs klatrehall eller en utendørs klatrepark om været er fint. Her finner man mange utfordringer for både små og store og aktiviteten passer derfor utmerket for barnefamilier.

 

En avslappende opplevelse

Om man ikke allerede har gjort det bør man på ett eller annet tidspunkt besøke et av byens kjente spahoteller. Enten man velger å inkludere overnatting og en bedre middag, eller om det holder med et dagsbesøk, vil man uansett komme ut mer avslappet enn hva man var når man gikk inn.

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel