Syden er kanskje billigere enn man tror

Syden er kanskje billigere enn man tror

Det kan være mange grunner til at en sydenreise kan virke for dyr. Kanskje man sjekket prisene når det var aller størst etterspørsel. Reisebyråene har nemlig en tendens til å jekke prisene opp hvis etterspørselen øker, samtidig som de setter dem ned når etterspørselen er lav. De vil heller selge reisene billige, enn å ikke

Det kan være mange grunner til at en sydenreise kan virke for dyr. Kanskje man sjekket prisene når det var aller størst etterspørsel. Reisebyråene har nemlig en tendens til å jekke prisene opp hvis etterspørselen øker, samtidig som de setter dem ned når etterspørselen er lav. De vil heller selge reisene billige, enn å ikke få solgt dem i det hele tatt, særlig hvis det er snakk om en charterreise. Hvis man er litt tålmodig og ikke for kresen, så kan en restplass reise være midt i blinken.

 

Tips til hvordan man finner en billig restplass

 

  • Velg en flyplass som ligger litt lengre vekk

Noen ganger kan det lønne seg å enten velge avreise fra en lufthavn som ligger litt lengre vekk. Det kan nemlig lønne seg å sitte et par ekstra timer på toget eller i bussen, hvis det er billigere å reise fra en flyplass litt lenger unna enn den nærmeste.

 

  • Ikke vær kresen

Når man bestiller en restplass reise så gjelder det å ikke være så kresen. Det er ikke alltid så mange steder å velge imellom, og ofte så er de billigste turene til mindre kjente feriedestinasjoner. Det betyr jo ikke at ferien blir noen dårligere av den grunn. Velger man uspesifisert hotell så er det reisebyrået som bestemmer hvilket hotell man blir boende på. Dette er klart det billigste alternativet, men reiser man med barn kan det være lurt å velge et spesifisert hotell. Barn vil som regel gjerne feriere på steder der det er strand i nærheten eller et basseng med sklier og annen moro.

 

  • Vær fleksibel i forhold til avreisedato

Det kan også være mange penger å spare ved å være fleksibel i forhold til avreisedatoer. Noen ganger så lønner det seg å prøve litt forskjellige alternativer i søkemotoren når man skal lete etter billige restplasser.

 

redaktionen
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel