Zimbabwe reisetips og nyttig informasjon

Zimbabwe reisetips og nyttig informasjon

Ønsker du et adrenalinfylt eventyr til Victoria Falls, eller reise på safari i Hwange nasjonalpark? Hvis det er tilfellet, så er det en del ting du bør tenke på før du bestiller flybilletten til Zimbabwe. Vi har her laget en enkel guide som vil ta for noen gode reisetips og informasjon om Zimbabwe. Om Zimbabwe

Ønsker du et adrenalinfylt eventyr til Victoria Falls, eller reise på safari i Hwange nasjonalpark? Hvis det er tilfellet, så er det en del ting du bør tenke på før du bestiller flybilletten til Zimbabwe. Vi har her laget en enkel guide som vil ta for noen gode reisetips og informasjon om Zimbabwe.

Om Zimbabwe

Omtrent 70% av Zimbabwes 12 millioner mennesker snakker Shona, mens 20% snakker Ndebele. Engelsk er landets offisielle språk. Turister blir ofte overrasket av vennligheten og optimismen til Zimbabwes innbyggere. Landet er veldig religiøst og nesten to tredjedeler av befolkningen går i kirken jevnlig.

Store deler av Zimbabwes landskap består av savanner, dyrket mark og skogsområder. Det er også rikelig med dyr i Zimbabwe. Hwange nasjonalpark er Zimbabwes største nasjonalpark og ligger et par timer fra byen Victoria Falls ved Zambezifloden i Zimbabwe.

Reisetips

Når du reiser til Zimbabwe bør du være sikker på at du har med deg godt med kontanter. Debet og kredittkort er ikke alltid godtatt, og kan i mange tilfeller pådra seg gebyrer. På grunn av Zimbabwes økonomi tjener de innfødte svært lave lønninger. Dette betyr at driksen du gir vil bli satt stor pris på av de innfødte arbeiderne. Hvis du reiser i byen og spiser lokal mat er 10-15% på toppen av regningen passelig å gi.

Vanlig sommertemperatur i Zimbabwe er 17°C to 31°C. På vinteren ligger temperaturen rundt 7°C to 29°C. Når du reiser til Zimbabwe bør du pakke komfortable og lette klær. Det kan også være lurt å ta med seg gode sko hvis du har planer om å reise på safari.

Alt i alt er Zimbabwe en fantastisk plass å reise. Du får oppleve noe av det vakreste Afrika har å by på. Alt ifra et vakkert landskap til et rikt dyreliv, og en svært imøtekommende befolkning.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *