Kompatible blekkpatroner til en fordelaktig pris

Kompatible blekkpatroner til en fordelaktig pris

Prisen på blekkpatroner er rimelig høy, det er ingen hemmelighet, og ofte kan det være en irriterende utgift når det skal kjøpes nytt blekk til skriveren, og du skal både kjøpe sort og nye farger. Det er dessverre slik at på markedet i dag, er prisene på skrivere presset langt ned, og har nådd bunnen.

Prisen på blekkpatroner er rimelig høy, det er ingen hemmelighet, og ofte kan det være en irriterende utgift når det skal kjøpes nytt blekk til skriveren, og du skal både kjøpe sort og nye farger. Det er dessverre slik at på markedet i dag, er prisene på skrivere presset langt ned, og har nådd bunnen. Det er også en grunn til dette, de store produsentene selger skrivere med rimelig lav avanse, det vil si at fortjenesten per produkt er ganske lav når de selger en skriver. Selv om fortjenesten er lav, så er det ingen underskudds forretning de har gang i. For å inntjene noe av den tapte avansen på sine skrivere er prisene på deres blekkpatroner nemlig skrudd kraftig opp, slik at de kan tjene store deler av den tapte fortjeneste inn igjen.

Kompatible blekkpatroner forhandlet av inkpro.no kan kjøpes til meget fordelaktige priser, og ofte kan du finne patroner til din skriver eller laserskriver, med så mye som en 50% besparelse, sammenlignet med originale blekkpatroner fra kjente produsenter. Det er ikke slik at kompatible blekkpatroner nødvendigvis er dårligere enn de originale. Ofte blir de kompatible blekkpatronene produsert på samme fabrikk som de originale, eller på fabrikker som har akkurat de samme standarder og benytter seg av de samme maskiner som de kjente produsentene gjør. Det er også slik i enkelte tilfeller at det er mere blekk i patronen når du kjøper de kompatible patronene, i forhold til patronene fra de kjente produsentene. INKPRO har både kompatible og originale blekkpatroner til deres kunder, slik at de kan handle etter egne premisser. Deres store sortiment gjør det også mulig for kundene å velge forskjellige løsninger, og kan få levert varene direkte til døren. Den raske og enkle levering sparer kundene for å kjøre forgjeves til nærmeste forhandler, uten å komme hjem med den riktige vare.

Redaktion
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *